خواص تمشک

[ad_1]

 %name خواص تمشک

دوستی با فواید تمشک

خواص تمشک

تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی هست و به رنگ زرد یا سرخ متمایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و مربای تمشک و … خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند. در ادامه با خواص تمشک آشنا شوید.

بیشتر خواص تمشک سیاه و خواص تمشک وحشی و خواص تمشک قرمز یکی هست در ادامه با خاصیت تمشک آشنا شوید :

انواع خاصیت تمشک:

• تمشک سرشار از فیبر هست

تمشک می تواند به دلیل دریافت کالری کم در رژیم های لاغری قرار بگیرد، اما این میوه های قرمز کارهای بینهایت بیشتری برای کمک به سلامتی دستگاه وزن شما انجام می دهند. از یک جهت، تمشک سرشار از فیبر هست، که حس سیری را افزایش می دهد و اشتها را کاهش می دهد.

فیبر تمشک همچنین به شکوفایی باکتری های مفید روده کمک می کند. که با ایمنی زورمند تر و روحیه مثبت تر مرتبط هست.

 تمشک و سایر توت ها تاثیر ادرار آور دارند، بنابراین به کاهش حس تورم کمک می کنند. و فواید آن به همین جا ختم نمی شود: کتون تمشک به دلیل تاثیر چربی سوزی محبوب هست. کتون سبب پیشگیری از ریز مو می شود.

 شناخته شده هست که ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هست. ویتامین C نیز از برخی بیماری ها پیشگیری می کند. کیوی و پرتقال تنها میوه ای نیست که حاوی مقادیر جالب توجهی از این مواد مغذی هست، میوه های قرمز دارای مقدار زیادی ویتامین C هستند. یک کاسه تمشک، توت فرنگی و سایر توت ها می تواند راهی مناسب برای پیشگیری از آنفلوانزا باشد.

خوردن میوه برای کودکان همیشه آسان نیست، اما به دلیل اندازه کوچک و عطر و طعم مشخصه آنها، تمشک میوه مورد علاقه بسیاری از کودکان هست. ویتامین C موجود در آن می تواند دلیل خوبی برای داخل کردن آنها در رژیم غذایی کودکان باشد، اما تنها مورد نیست زیرا تمشک سرشار از کلسیم هست که به حفظ استخوان ها و دندان ها کمک می کند و رشد مناسب را پشتیبانی می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص انار | چندین خاصیت جادویی انار برای سلامتی

 آیا می توان تمشک را در زمان حاملگی خورد؟ این توت ها حاوی اسید فولیک هستند که برای رشد مناسب جنین ضروری هست. توصیه می شود بعد از آب‌کشیدن درست آنها، مشابه سایر میوه ها، سبزیجات و توت های خورده شود.

از جمله خواص ناشناخته تمشک نیز اثر مثبت آن در کاهش استرس یا پریشانی هست. مصرف یک فنجان از این میوه های خوشمزه یک روش خوشمزه برای بازیابی استراحت هست. در واقع، خوردن تمشک ترفند خوبی برای کمک به ترک سیگار هست. فواید قلب و تنظیم تنش، تأثیرات مثبت آن بر سلامت چشم یا خواص آن برای کاهش ناراحتی ورم مثانه از دیگر خواص خوردن مرتب تمشک هست.

%name خواص تمشک

از فواید تمشک می توان به داشتن آنتی اکسیدان های انبوه اشاره کرد

• قند کمی دارند

تمشک نیز یکی از میوه های کم قند هست که تنها 5 گرم در هر فنجان تازه قند هست، در حالی که در یک سیب میانه ​​20 گرم قند هست. این گزینه آنها را برای هر کسی که می خواهد مصرف کلی قند خود را به دست‌کم برساند، گزینه ای عالی می کند.

• آنها غنی از آنتی اکسیدان عکس پیری هستند

تمشک نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند. این ترکیبات محافظ سلامتی با کمتر شدن بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و چاقی مرتبط هست. آنتی اکسیدان تمشک همچنین به کاهش التهاب، محرک شناخته شده پیری زودرس کمک می کند. مواد محافظ طبیعی تمشک همچنین با بازسازی DNA بهتر و انسداد آنزیم هایی که سبب درد آرتروز می شوند ارتباط دارد.

• آنها می توانند شما را در مساوی سرطان محافظت کنند

آنتی اکسیدان تمشک و ترکیبات عکس التهاب با کاهش تولید مثل سلول های سرطانی با محافظت از سرطان در ارتباط هستند. با این حال، تحقیقات همچنین نشان می دهد که عناصر غذایی گیاهی موجود در تمشک، مشابه الاژیتانین ها، ممکن هست در واقع با نشان دادن آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول، به از بین بردن سلول های سرطانی کمک کنند.

• آنها ممکن هست به پیشگیری از دیابت کمک کنند

یک مطالعه جدید از انستیتوی فناوری ایلینوی به طور تصادفی 32 بزرگسال از 20 تا 60 سال تا سه وعده صبحانه را معین‌کردن کرد. هر وعده غذایی از نظر کالری و عناصر مغذی مشابه بود، اما اندازه آنها از تمشک قرمز منجمد گوناگون بود: یک وعده غذایی حاوی تمشک نبود، وعده دوم حاوی یک فنجان بود، و وعده دوم حاوی دو فنجان بود.

بیشتر بخوانید:  قره قاط چیست؟ + خواص قره قاط

محققان دریافتند که برای افرادی که در معرض خطر دیابت هستند، خوردن تمشک بیشتر میزان انسولین مورد نیاز برای کنترل سطح قند خون را کاهش می دهد. در حقیقت، قند خون در کسانی که دو فنجان تمشک قرمز خوردند در مقایسه با کسانی که هیچ کدام را نمی خوردند، کمتر بود.

%name خواص تمشک

تمشک از دیابت پیشگیری می کند

• تمشک مغز و حافظه شما را هوشیار می کند

تمشک به مقابله با استرس اکسیداتیو کمک می کند، که اساساً عدم اعتدال بین تولید رادیکال های آزاد صدمه رسان به سلول و توانایی بدن در مقابله با اثرات مضر آنها هست. از آنجا که استرس اکسیداتیو یک عامل ایجادکننده در بیماری هایی مشابه آلزایمر و پارکینسون هست، تمشک یک ماده غذایی برتر مغز هست. همچنین نشان داده شده هست که فلاونوئیدهای موجود در توت به سلامت هماهنگی، حافظه و خلق و خو کمک می کنند. توت ها با پاکسازی پروتئین های سمی که به اختلال عملکرد مغز مرتبط هستند، به “منزل داری” مغز کمک می کنند.

• ممکن هست آرتروز را سلامت بخشد

تمشک دارای خواص عکس التهابی هست که ممکن هست علائم آرتروز را کاهش دهد.

در یک مطالعه، موش های تحت درمان با عصاره تمشک قرمز نسبت به موش های گروه دیگر خطر آرتروز کمتری داشتند. علاوه بر این، کسانی که به آرتروز گرفتار شده اند علائم شدیدتری نسبت به موش های کنترل شده با تمشک مشاهده کردند.

در مطالعه دیگر روی موش ها، کسانی که به آنها عصاره تمشک داده شده تورم و تخریب مفصل کمتری نسبت به گروه دیگر داشتند.

عقیده بر این هست که تمشک با پیشگیری از COX-2، آنزیمی که عامل ایجاد التهاب و درد هست، در مساوی آرتروز محافظت می کند.

%name خواص تمشک

آرامبخش بودن از خواص برگ تمشک سیاه می باشد

• سلامت قلب

تحقیقات نشان داده هست که به ویژه یک گروه از فلاونوئیدها – آنتوسیانین ها – می توانند التهابی را که منجر به بیماری های قلبی عروقی می شود، سرکوب کنند. آنتوسیانین در تمشک هم وجود دارد.

آنتی اکسیدان های مختلف ممکن هست با پیشگیری از تجمع پلاکت ها و کاهش فشار خون با استفاده از مکانیسم های عکس التهابی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در شخص کاهش دهند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

انجمن قلب آمریکا بیشتر مردم را برای افزایش مصرف پتاسیم و کاهش مقدار سدیم در رژیم غذایی خود تشویق می کند. این تنظیمات غذایی می تواند به پیشگیری از فشار خون بالا، یک عامل خطر برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

یک فنجان تمشک حاوی 186 میلی گرم پتاسیم هست. AHA توصیه می کند روزانه حدود 4700 میلی گرم پتاسیم مصرف کنید.

 فیبر موجود در تمشک همچنین می تواند به مدیریت یا پیشگیری از موارد زیر کمک کند:

فشار خون

سطح کلسترول

چاقی

بیماری قلبی

سکته

• سلامت چشم

تمشک حاوی آنتی اکسیدان زیگزانتین هست که پرتوهای مضر نور آبی را فیلتر می کند.

ممکن هست در محافظت از چشم در مساوی مشکلاتی مشابه تخریب ماکولا که مربوط به سن هست نقش بازي كردن داشته باشد، بیماری که سبب مشکلات بینایی در افراد مسن می شود.

%name خواص تمشک

داشتن فیبر انبوه از خواص تمشک هست

خواص مربای تمشک، نسبت به میوه ی تمشک کمتر هست زیرا حاوی قند هست و حرارت دیده و از خواص آن ها کم شده هست.

تمشک تازه یا منجمد بهترین هست، زیرا سایر محصولات تمشک معمولاً حاوی قندهای افزایش شده هستند. در صورت امکان، برچسب را بررسی کرده و محصولات تمشک را بدون قند افزایش شده خریداری کنید.

نحوه ی مصرف تمشک:

یک کاسه تمشک طبیعی برای صبحانه بهترین راه برای استفاده از بیشتر خواص تمشک هست، اگرچه تنها راه نیست، شما همچنین می توانید از تمشک منجمد یا تازه، آب میوه یا اسموتی تهیه کنید.

از تمشک می توان در تهیه سالاد میوه یا سالاد دیگری استفاده کرد که علاوه بر رنگ دهی، مواد مغذی زیادی را نیز تأمین می کند. همچنین می توان از آنها برای تهیه انواع دستور العمل ها، از سس ها گرفته تا دسرها و شیرینی ها استفاده کرد.

علاوه بر این، مصرف برگ تمشک، که به دلیل اثرات استراحت بخش آن، محبوب هست، بخت زیادی از مزایای توت را حفظ می کند.

تمشک به صورت تازه، یخ زده و منجمد، خشک شده یا به عنوان ماده تشکیل دهنده ژله، شربت و مربا موجود هست.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …