شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

%name شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

طرز پخت شربت ذرت

طرز تهیه شربت ذرت

شربت ذرت، یکی از شربت هایی می باشد که از آن در مصارفی مشابه نوشابه سازی، قنادی و… استفاده می شود.

آیا شربت گلوکز همان شربت ذرت می باشد؟

بله، شربت ذرت در واقع یکی از شربت های گلوکز می باشد و جانشین مناسبی می باشد. برای تهیه ی شربت ذرت فرق هایی می باشد که بدون ذرت و با ذرت تهیه می شود.

جانشین های شربت ذرت چیست؟

تهیه این جانشین شربت ذرت کار آسان تری نیست. این سس آب نبات مشابه، که تنها از شکر، آب، کرم تارتار و آب لیمو ساخته شده می باشد کاملاً غلیظ، کامل و شیرین درست می شود درست مثل شربت ذرت.

جانشین های دیگری برای شربت ذرت وجود دارد مشابه شربت برنج، شربت طلایی و شربت گلوکز – که یافتن آنها در اروپا آسان تر می باشد. اگر به دنبال یک جانشین شربت ذرت بدون ذرت هستید، دستور اول یکی از موثرترین جانشین هاست.

این جانشین شربت ذرت چه مدت مقاومت می آورد؟

از آنجا که این جانشین ها بدون مواد نگهدارنده هستند، می توانید تا 3 ماه آن را در یخچال نگهداری کنید. و از آن ها در روزگار نیاز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

از شربت ذرت در صنایع نوشابه سازی و قنادی ها و در بعضی محصولات غلات هم استفاده می شود.

طرز تهیه شربت ذرت بدون ذرت:

%name شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

درست کردن شربت ذرت

مواد لازم برای تهیه ی شربت ذرت بدون ذرت :

شکر  2 فنجان (16 اونس / 450 گرم)
آب  3/4 فنجان (170ml)
 کرم تارتار (جایگزینی برای این وجود ندارد)  یک چهارم قاشق چایخوری
 آب لیمو 2 قاشق چایخوری
 نمک کمی

طرز تهیه شربت ذرت:

در یک قابلمه ای، شکر، آب، پودر کرم تارتار، نمک و آب لیمو را افزایش کنید و روی حرارت زیاد قرار بدهید.

وقتی شکر حل شد، حرارت را کم کنید و بگذارید شربت به طور مرتب بجوشد تا اینکه به میزان قابل توجهی کاهش یابد و به یک شربت غلیظ تبدیل شود و به آرامی از کفگیر شما چکه کند. این تقریباً 15 تا 20 لحظه طول خواهد کشید. می توانید با قرار دادن یک قطره بر روی بشقاب سرد و قرار دادن دوباره آن در یخچال به مدت 10 لحظه، آماده بودن آن را آزمایش کنید. اگر یک بار که سرد شد واقعاً غلیظ باشد، آماده می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت به لیمو

آن را از روی حرارت بردارید و قابلمه را در کاسه آب سرد قرار دهید تا سریع خنک شود. هنگامی که شربت کاملاً خنک شد طبق دستورالعمل خود استفاده کنید.

در نهایت تقریباً 1/3 فنجان جانشین شربت ذرت دریافت خواهید کرد. به مدت 3 ماه در یک کاسه در دار که هوا به داخل آن داخل نمی شود. در دمای اتاق نگهداری کنید.

* آب لیمو از متبلور شدن شربت پس از ذخیره شدن پیشگیری می کند.

طرز تهیه شربت ذرت خانگی به روشی دیگر :

%name شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

روش های تهیه ی شربت ذرت در منزل

مواد لازم شربت ذرت خانگی :

عصاره وانیل 2-3 قطره
نمک 2 قاشق چایخوری
آب 5 لیوان
شکر 950 گرم
ذرت (بلال بزرگ و کاملا شیری) 4 رقم

طرز تهیه شربت ذرت خانگی :

بلال ها را پوست بگیرید و کاکل آن را به صورت کامل سوا کنید. به صورتی که روی بلال هیچ پوست و مویی قرار نگیرد.

بلال را به صورت حلقه های درشت برش بزنید. کاسه مناسبی را با 5 لیوان آب پر کنید و بلال ها را داخل کاسه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

بعد از اینکه جوش آمد زیر آن را کم کنید و شکیبایی کنید تا حدود 2 لیوان آب در آن باقی بماند. سپس بلال ها را آبکش کنید و شکیبایی کنید تا آب آن کمی گرفته شود. سپس آن را با دست فشار بدهید تا شیره ی آن خارج شود. اکنون مواد دیگر را با شیره ی ذرت مخلوط کنید و آن را روی گاز حدود 1 ساعت قرار بدهید تا شکر کاملا آب شود و غلیظ شود

پس از سرد شدن آن را در ظرفی در دار و پاکیزه و خشک قرار بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

%name شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت

طرز تهیه شربت ذرت

سایر نکات شربت ذرت خانگی :

باید از بلال های شیر و بزرگ استفاده کنید تا شیره های بیشتری داشته باشند.

 بهتر می باشد از 1 دانه وانیل به جای عصاره وانیل استفاده کنید.

 شیره ی ذرت را تنها از دانه های ذرت بگیرید. عصاره ی ساقه نباید با آن مخلوط شود.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی همدان …