[ad_1]
نحوه ی درست کردن قهوه مکزیکی
روش تهیه قهوه مکزیکی
اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. در قهوه مکزیکی، دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.
طرز تهیه قهوه مکزیکی :
قهوه مکزیکی ترکیب کاملی از قهوه غلیظ، تازه بو داده، شکلات و دارچین میباشد. ما آن را با خامه زده شده برای یک نوشیدنی صبحانه منحصر به شخص یا وعده بعد از ظهر سرو کردیم. این مشابه یک ازدواج کامل بین شکلات داغ و قهوه میباشد که آن را به یک نوشیدنی گرم و شیرین تبدیل می کند.
اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.
تهیه این قهوه فوق العاده آسان میباشد و به مهارت و لطافت زیادی نیاز ندارد. شما تنها به یک قابلمه قهوه جوش و یک قابلمه کوچک نیاز دارید. استفاده ی آن در کنار دیگر شکلات ها یا دارچین کردار مشابه کیک شکلاتی و … یا هنگام صبحانه در کنار بیکن و تخم مرغ از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای قهوه مکزیکی :
قهوه آسیاب شده (معمولی یا بدون کافئین) | سه چهارم فنجان |
دارچین آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
آب | 5 فنجان |
شیر کامل | نصف فنجان |
خامه سنگین | نصف فنجان |
شربت شکلات | یک سوم فنجان |
شکر قهوه ای | 2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای تزیین : خامه قالب گرفته، چوب دارچین، تراش شکلات
طرز تهیه قهوه مکزیکی :
مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ی قهوه مکزیکی
قهوه و دارچین را به سبد فیلتر قابلمه قهوه ی خود افزایش کنید. سپس 5 فنجان آب را به قابلمه افزایش کنید و به صورت معمولی دم کنید.
پودر قهوه و دارچین را داخل صافی قهوه جوش بریزید
در حین دم کشیدن قهوه، شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای کوچک بگذارید تا آرام آرام بجوشند. قطعاً روی حرارت کم بجوشانید تا مخلوط را نسوزانید.
شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای آرام بجوشانید
از روی حرارت بردارید و قهوه دم کرده را به مخلوط شیر افزایش کنید. عصاره وانیل را هم افزایش کنید و مخلوط کنید.
قهوه را به مخلوط شیر افزایش کنید
قهوه را بین چهار فنجان تقسیم کنید و روی آن را با خامه قالب گرفته و با پودر دارچین بپوشانید و بلافاصله میل کنید.
قهوه را داخل فنجان بریزید و روی آن را با خامه تزیین کنید
تغییرات دستور العمل قهوه مکزیکی
• در صورت میلکردن می توانید شکلات بیشتری افزایش کنید یا آن را کاملاً حذف کنید.
• با پاشیدن کمی فلفل کاین در مخلوط، می توانید آن را کمی تندتر کنید.
• شما همچنین می توانید آن را به صورت یخ میل کنید، اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود و سپس آن را روی یخ بریزید. روی آن خامه زده شده بریزید یا آن را کنار بگذارید.
نکاتی برای تهیه ی قهوه مکزیکی :
• بسته به سلیقه خود قهوه را زورمند یا بیقدرت تر کنید. ما دوست داریم آن را از جهت زورمند تر دم کنیم تا شیر و سایر مواد سبب کاهش طعم قهوه نشوند.
• می توانید از هر نوع قهوه جوشی استفاده کنید. می توانید از یک پرس فرانسوی یا قهوه جوش معمولی استفاده کنید. اگر تنها از قهوه استفاده کردید، می توانید یک چوب دارچین یا 1 قاشق چایخوری دارچین و یا به میزان یک چهارم قاشق چایخوری به فنجان افزایش کنید و اجازه دهید تا قهوه از بالا دم بکشد.
آیا قهوه مکزیکی کافئین دارد؟
قهوه مکزیکی وقتی با قهوه کافئین تهیه می شود به اندازه یک نوشیدنی معمولی قهوه مشابه لاته کافئین دارد. برای تهیه این نوشیدنی می توانید از قهوه بدون کافئین استفاده کنید – توجه داشته باشید که دکاف هنوز حاوی مقدار کمی کافئین میباشد.
منبع: بیتوته
[ad_2]